Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Stone & Metal - Part 2

Εκεί που ήταν όλοι αναίσθητοι πάνω στη σκηνή, ο Νίκος άρχισε να νιώθει κάτι υγρό να πέφτει στο πρόσωπο του. Στην αρχή νόμιζε πώς απλός ονειρευόταν.Αλλά αυτό που ένιωθε μεγάλωνε σε δύναμη και σε συχνότητα. Καταλαβαίνοντας οτι κάτι δεν πάει καλά, άνοιξε τα μάτια του.Ένιωθε ένα πόνο σε όλο του το σώμα.

Μετά από μερικά βασανιστικά λεπτά, κατάφερε να σταθεί όρθιος. Κοίταξε γύρο του και είδε στο βάθος ένα παράξενο πλάσμα. Μετά κοίταξε στην σκηνή και είδε το υπόλοιπο συγκρότημα να ξαναβρίσκει τις αισθήσεις του.

Τι στο διάολο έγινε, ρώτησε ο Αλέξανδρος. Το τελευταίο που θυμάμαι είναι μια μεγάλη λάμψη και μετά τίποτα.Τι δουλεία έχει το λεωφορείο πάνω στη σκηνή; Ρε μάγκες, τι είναι εκείνο στο βάθος; Ή εγώ ήπια πάρα πολύ ή αυτό είναι δεινόσαυρος!

Μετά απο αυτό το σχόλιο το συγκρότημα έστρεψε το βλέμα του προς το πλάσμα στον ορίζοντα. Ήταν ένα όν, με μακρύ λαιμό και σκληρό δέρμα. Ξαφνικά μέσα απο την λίμνη που πήγαινε να πιει νερό πετάγεται ένα μεγαλύτερο πλάσμα με μεγάλα νύχια και σουβλερά δόντια. Το σαρκοφάγο άρπαξε το άτυχο ζώο από το λαιμό και τινάχτηκε με μια βίαιη κίνηση, σπάζοντας το λαιμό του.Έπειτα πήρε το κουφάρι και εξαφανίστηκε σε μία τρύπα στο έδαφος που ύπήρχε εκεί δίπλα. Και όλο το γεγονός εκτυλισόταν μπροστά στα μάτια του έκπληκτου συγκροτήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου