Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Stone & Metal

Το κείμενο αυτό είναι μέρος από μια μεγάλη ιστορία.
Κάθε 1 με 2 εβδόμαδες θα κάνω post και ένα καινούργιο κομμάτι της







Νίκο είσαι έτοιμος, τον ρώτησε. Έτοιμος να βγεις πάνω στην σκηνή με εμάς τους υπόλοιπους  για να ελευθερώσουμε τα μυαλά του κόσμου από την αϊδία της καθημερινότητας με την υψηλής τάσης μεταλλιά μας;
Όχι, απάντησε ο Νίκος, αλλά αυτό δεν έχει σημασία... Μπόρει να είναι η πρώτη μας συναυλία σε τόσο μεγάλο κοινό, μπορεί το Φεστιβάλ να είναι το Wacken, αλλά αφού είμαστε εδώ το αξίζουμε!
Όντως, απάντησε ο Αλέξανδρος, ο μπασσίστας του συγκροτήματος. Νίκο είναι η κιθάρα σου κουρδισμένη;Η φωνή σου πως είναι;
Και τα δύο είναι μια χαρά! Πάμε να λιώσουμε μυαλά!

Το συγκρότημα του Νίκου ήταν το πρώτο της ημέρας αλλά και του φεστιβάλ. Αλλά παρά την φήμη του, αυτή τη χρονιά οι υπεύθυνοι είχαν προσλάβει τεμπέληδες τεχνικούς που δεν έκαναν καλά τη δουλεία τους. Μην έχοντας ιδέα, η μπάντα άρχισε να παίζει την λίστα των τραγουδιών που είχαν επιλέξει.

Η εμφάνιση της μπάντας κυλούσε ομαλά και χωρίς προβλήματα.Αλλά λίγο πιο μακρύα απο την σκηνή ένας μεθυσμένος είχε κλέψει το λεωφορείο της μπάντας και εκεί που έκοβε βόλτες πάτησε απότομα γκάζι και άρχισε να κατευθύνεται προς ένα κτήριο που είχε την μορφή ράμπας από την πλευρά που ερχόταν. Η υψηλή ταχύτητα και το σχήμα του κτηρίου απογείωσαν το όχημα αρκετά ώστε αυτό να καρφωθεί  πάνω στη σκηνή. Κανένας δεν τραυματίστηκε εκτός από τον οδηγό που πέθανε ακαριαία την στιγμή της σύγκρουσης.  Αλλά με την σύγκρουση διαταράχθηκαν οι καλωδιώσεις και χωρίς καμία εξήγηση δημιουργήθηκε μια τρύπα στον χωροχρόνο που μετέφερε ολόκληρη την σκηνή και όλους όσους ήταν πάνω στο παρελθόν.

Και για την ακρίβεια...........
                                                                        Πίσω στην Παλαιολιθική Εποχή

1 σχόλιο:

  1. πολύ ταιριαστός ο τίτλος :D σα κομμάτι Hammerfall \m/
    περιμένω προϊστορικά τέρατα, δεινόσαυρους και πολεμίστριες επάνω σε λύκους :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή